ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

(ΗΧΗΤΙΚΟ) Οι ζωές μας στον βωμό του χρήματος!



Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την Έφη Εφραιμίδου υποψήφια Ευρωβουλευτή με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έδωσε στην εκπομπή "Stream...άδια" στις συχνότητες του ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ την Παρασκευή 12-6-2020.


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: εδώ


Τι σκοπό έχει το έντυπο που συμπληρώνουμε σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον covid-19, όσον αφορά τις μετακινήσεις μας με πλοίο;
Πότε και για ποιον λόγο ιδρύθηκε το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ και πόσο επηρεάζει την ζωή μας; Γιατί ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών;
Τι είναι η ΑΑΔΕ που το έχει υπό την διοίκηση της;
Γιατί θέλουν να μας φέρουν την "ψηφιοποιημένη εποχή"
Τι λέει το ΠΟΡΙΣΜΑ της Ελεγκτικής επιτροπής του 2017 για την νομιμότητα των δανείων των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ;
Ποια είναι η λύση για να απελευθερωθούμε από αυτό το σάπιο καθεστώς;

 Για το θέμα του “ερωτηματολογίου” που συμπληρώνεται από τους πολίτες, όταν πρέπει να ταξιδέψουν με πλοίο η Έφη Εφραιμίδου λέει:
“Είναι ένα απλό έντυπο χωρίς να φέρει χαρακτηριστικά από κάποια δημόσια αρχή. Δηλαδή μια συμπεριφορά του πολίτη από το κράτος που υποτίθεται θα έπρεπε να τον προστατεύει, με έναν τρόπο που όντως συμπεριφέρεσαι στα ζώα! 
Το λέω αυτό γιατί θα αναφέρω ένα δείγμα. Αναφέρθηκε πιο πριν από την κ. Μίαρη, ότι αυτό το έγγραφο μπορεί κάποιος να το παραποιήσει και να γράψει ψεύτικα στοιχεία. Να απαντήσει δηλαδή ό,τι θέλει, εφόσον ο ίδιος το γράφει και το υπογράφει, δεν υπάρχει κάποια σφραγίδα, ούτε κάποιος έλεγχος από κάποιον θεσμό, οπότε οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αλλοιώσει όλα αυτά τα στοιχεία.
Γιατί το κάνουν; 
Για να συνηθίσουμε σε μια τέτοιου είδους κατάσταση και φυσικά κι έναν έλεγχο, που δεν είναι στην ουσία ο έλεγχος για την προστασία, αλλά τον έλεγχο απλά μόνο για να μπεί στην συνείδηση των ανθρώπων με χαλινά.
Ξέρουμε τι είναι τα χαλινάρια. Για να σε ελέγχουν ανά πάσα στιγμή.
Αναφέρω ένα δείγμα. Ο παππούς μου στο χωριό είχε ένα άλογο και θα έπρεπε να το δένει σε ένα σημείο, όταν γυρνούσε από το χωράφι, για να πιει και να φάει.
Παρατηρούσα λοιπόν και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι ο παππούς μου δεν έδενε το άλογο στην πραγματικότητα στο σίδερο που ήταν καρφωμένο στην γη! Έκανε ότι το έδενε! Και τον ρωτάω: Παππού δεν έδεσες το άλογο θα φύγει! Και γυρίζει ο παππούς και μου λέει: “δεν θα πάει πουθενά”! Κι όντως το άλογο ποτέ δεν έφυγε!
Το άλογο μάλιστα έτρωγε όσο έφτανε το σκοινί! ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΜΕΝΟ!
Αυτό βιώνει ο Άνθρωπος πάνω στον πλανήτη. Νομίζει ότι όλα αυτά τα σκοινιά που τον έχουν δέσει που είναι και οι Νόμοι, νομίζει ότι πραγματικά τον έχουν δεμένο κάπου κι ότι αυτός πρέπει να πάει μέχρι την απόσταση που του επιτρέπεται.
Και δεν πάει να δει την ίδια του την ελευθερία, γιατί ο άνθρωπος έρχεται σε αυτόν τον βίο να τον ζήσει με ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!
Μιλώντας για τον ΝΟΜΟ 4389/2016 που αφορά την ίδρυση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  (ΑΑΔΕ) η κ. Εφραιμίδου μιλάει για έναν ΝΟΜΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ!
Αν μελετηθεί από όλους, στην πραγματικότητα όμως και στην αλήθεια και στον δίκαιο, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για έναν γενοκτόνο νόμο που πρόκειται να μας καταδικάσει σε ένα αργό θάνατο και μάλιστα επώδυνο. Κάποιοι δεν θέλουν να το δουν, αλλά είναι σαν να μην θέλουν να δουν όχι μόνο τον δικό τους θάνατο, αλλά και των παιδιών τους."
Όσο για το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ που βρίσκεται πλέον υπό την διοίκηση της ΑΑΔΕ, κάτω από την διοίκηση μιας μη συνταγματικά κατωχυρωμένης Ανεξάρτητης Αρχής,
η Υπ. Ευρωβουλευτής μας ενημερώνει:

"...Ας πάμε στην Αρχή. Πάντα πρέπει να πηγαίνουμε στην αρχή!
Εκεί είναι και το θέμα μας. Επειδή περνάμε πάρα πολλά πράγματα στο βίο μας, δεν πάμε πίσω στην αρχή. 
Πρέπει να πάμε στην αρχή και να βρούμε το πρώτο ΦΕΚ της ίδρυσης του ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Πρέπει να δούμε τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτό το ΧΗΜΕΙΟ!
Αν ρωτήσουμε κάποιον πολίτη γιατί δημιουργήθηκε αυτό το ΧΗΜΕΙΟ, μπορεί να πει κάποιος για τον έλεγχο κάποιων αναλύσεων και πολύ ορθά, είτε του νερού, είτε των τροφίμων, είτε του αλκοόλ, του ζύθου, μιλάμε για χημικές ενώσεις και ο ίδιος ο Άνθρωπος είναι ο ίδιος χημικές ενώσεις, άρα τον συνδέει άμεσα.

Σε ποιο Υπουργείο θα μπορούσαμε να το τοποθετήσουμε όταν ακούς: ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; Θα πάει στο μυαλό μας σε φάρμακο και θα σκεφτείς ένα Υπουργείο Υγείας,  ή ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος. Όλα αυτά όμως είναι ένα!
Αλλά από την ημέρα της ίδρυσης του, το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ του κράτους ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών!
Το πρώτο ΦΕΚ είναι το 1904, είναι ο νόμος 3006.
Είναι το Βασίλειο της Ελλάδος κι όχι των Ελλήνων, είναι βασιλεύς ο Γεώργιος ο Α’ και
“Ψηφισάμενοι ομοφώνως μετά της βουλής αποφασίσαμε και διατάσσομεν
‘Αρθρο 1
Συνιστάται εν τω Υπουργείω Οικονομικών χημικόν εργαστήριον του οποίου έργου είναι να υποβοηθεί την οικονομική υπηρεσία εις την επίλυση των τεχνικών ζητημάτων άτινα αναφύονται κατά την εφαρμογή των φορολογικών νόμων”.
‘Αρα για ποιον λόγο ιδρύθηκε αυτό, που αρχικά ξεκινά ως χημικό εργαστήριο κι αργότερα θα είναι αυτό που γνωρίζουμε με μια σειρά από νόμους; 
Όλα στο βωμό του χρήματος!
Έτσι λοιπόν και οι ζωές μας στο βωμό του χρήματος και το ζούμε και το βιώνουμε αυτή την στιγμή!
Άρα, το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ αντί να είναι συνδεδεμένο με την Υγεία, ή το Περιβάλλον, είναι συνδεδεμένο με το Υπουργείο Οικονομικών; Είναι όντως ένας οργανισμός ο οποίος θα βοηθήσει τον Έλληνα Πολίτη; ή θα είναι ένας οργανισμός που θα βοηθήσει για την αφαίμαξη του; Ρητορική ερώτηση, όλοι έχουμε καταλάβει!
Γι αυτό το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ είναι στο Υπουργείο Οικονομικών! Γιατί εσύ ως χημικές ενώσεις, είσαι μια μπαταρία για αυτούς.
Αυτό είναι που πρέπει να δει ο Πολίτης και να καταλάβει από αυτό που συζητάμε σήμερα εδώ, δηλαδή το να είναι το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ από την αρχή της ίδρυσης του, στο Υπουργείο Οικονομικών και να επιτελεί όλες αυτές τις αρμοδιότητες που έχουν άμεση σχέση με τον βίο του ανθρώπου, δηλαδή το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, έχει ακόμη σχέση με τα φάρμακα που παίρνει κάποιος, την τροφή του και το νερό του".
 
Και συνεχίζει: "Όλοι αυτοί που πήραν πτυχεία το ξέχασαν αυτό κι αυτοί που δήθεν νομοθετούν, που πραγματικά, δεν νομοθετούν! Κάνουν ό,τι τους λένε και τα αποτυπώνουν σε ένα χαρτί, αυτά μετά αποτυπώνονται σε ΦΕΚ κι όταν αποτυπωθούν σε ΦΕΚ είναι αυτά που κανονίζουν την ζωή μας. Είναι η ίδια η ζωή μας!"
 Η "ψηφιοποιημένη" χώρα που θέλουν να μας παρουσιάσουν για "επιτυχία" και "επίτευγμα" δεν είναι τίποτα άλλο από την αντικατάσταση του Ανθρώπου, κι όχι εργαλείο που εξυπηρετεί τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να χαθεί ο ανθρώπινος παράγοντας και ο πολίτης να μην έρχεται σε επαφή με τους θεσμούς του, αναφέρει η κ. Εφραιμίδου και έχοντας γνώση η ίδια λόγω των σπουδών της, δηλώνει ξεκάθαρα ότι "ο ψηφιακός τρόπος επικοινωνίας δεν είναι του Ανθρώπου. Εδώ σταματάει η ύπαρξη του Ανθρώπου ....."!
 
"Όσον αφορά το Πόρισμα των 1008 σελίδων που αναφέρει εκεί και εδώ θα δούμε την διαφορά του ανθρωποκεντρικού οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από τα άλλα κόμματα, αν κάποιος έχει την δύναμη να το διαβάσει, εγώ είχα την δύναμη να παρακολουθήσω την ίδια την επιτροπή, γιατί ήταν σε live η μετάδοση της και είχα φρίξει πραγματικά και είχα θυμώσει, αν δει όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως έχουν πάρει δάνεια. Έχουν πάρει δάνεια με ένα παράνομο τρόπο και δεν αντέδρασε και κανένας!
Το Πόρισμα αναφέρει απλά ότι δεν υπήρχαν “ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα” αλλά ήταν μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Είναι πολύ σημαντικοί οι όροι.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΖΩΕΣ;
Οταν, εξαιτίας αυτού του μεγάλου δανεισμού από μεγάλες εταιρείες και ΜΜΕ προκάλεσαν και τα μνημόνια;
Δηλαδή δεν έχουν καμία ποινική ευθύνη τα κόμματα τα οποία πήραν δάνεια, δεν τα πλήρωσαν, έβαλαν εγγυήσεις την κρατική επιχορήγηση, την στιγμή που με νόμο το 40% της κρατικής επιχορήγησης είναι ακατάσχετο;;
 Άρα, βγαίνει και το 40% και εσένα σε κυνηγούν για έναν δανεισμό για ένα σπίτι που πήρες, που και αυτό το έχεις πληρώσει μέσω των ανακεφαλοποίησεων των τραπεζών, μέσω των μνημονίων δηλαδή και έρχονται παρανόμως και σου ζητούν και σου ξαναζητούν οι τράπεζες τα λεφτά!!
Για αυτά που αναφέρω ένας εισαγγελέας ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα; Να έχει την δύναμη να μπορέσει με μια του πράξη να το τελειώσει όλο αυτό; Να δείξει ότι αυτός έχει ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ; ότι είναι τέκνο αυτών που ήταν ΓΕΝΝΑΙΟΙ;
Πού είναι αυτό; πού βρίσκεται αυτός ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ; δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει την θεσμική θέση και να τελειώσει μια εργασία που είναι τόσο φοβερή για τους Έλληνες ανθρώπους και το όνομα του να γραφεί με χρυσά γράμματα στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας ΑΝΘΡΩΠΟΣ να δει όλη αυτή την κατάσταση;
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ λοιπόν!
Ψάχνουμε ανθρώπους στην καθημερινότητα μας, που να μην λέει ψέμματα, που να λέει το δίκαιο, που να το αναγνωρίζει γιατί το ξέρει το δίκαιο, αλλά δεν τον βολεύει να το πει! Σε ένα κράτος δικαίου απαγορεύεται να υπάρχουν δικαστήρια, έτσι όπως είναι στημένα! Σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν πρέπει να υπάρχουν δικηγόροι γιατί ο πολίτης θα γνωρίζει ποιο είναι το δίκαιο και η αλήθεια. Αυτά πρέπει κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν στην σειρά".

Κλείνοντας την συνέντευξη της η κ. Έφη Εφραιμίδου τονίζει: 
Η διαφορά του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και με όλα αυτά τα κόμματα που δεν θα βάλω μέσα τους νόμους που ψήφισαν, αλλά ακόμα και με τον δανεισμό τους που έφτασαν τον κόσμο στα μνημόνια, 
ο Ανθρωποκεντρικός οργανισμός δεν θα στηριχτεί σε κάνενα δανεισμό γιατί έχει πλούτο δικό του.
Αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί ως μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των ανθελληνικών κόμματων και του ανθρωποκεντρικού και Ελληνοκεντρικού οργανισμού γιατί ΕΛΛΗΝ είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Είτε πνευματικά, αποδεδειγμένα και τα υλικά και πνευματικά.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. 
ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Και αυτή την χρονική στιγμή έχουμε τεράστια “οπλικά συστήματα” που μας δίνουν την δύναμη να πράξουμε και να υλοποιήσουμε όλο αυτό που λέμε.
Καλούμε όλους τους Έλληνες ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το δίκαιο και την αλήθεια να μπουν σε αυτή την διαδικασία και να καταλάβουν ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κι ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν ήρθε εδώ απλά για μια διαδικασία διοίκησης όπως κάνουν αυτοί, αλλά ήρθε για να φέρει την πραγματική Δημοκρατία. 
Αυτό κάνουμε εμείς."

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:

"ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ":

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ